комбинирани стелки бежови зимни и летни код 1406

Free!

Описание

Универсални комбинирани стелки комплект 5бр

Размер:

  • Предни – 70см x 48см.
  • Задни – 48см x 46см.
  • Допълнителна – 67см x 28см.