LED крушки “CANBUS” – 15 диода

6.00лв.

LED крушки CANBUS   12V – 2 броя

  • цвят: студено бял
  • брой диоди: 15 висококачествени  LED диода.
  • изработени от високоомови резистори, стабилна работа на LED диодите (не трепти).
  • енергийно ефективни
  • лесни за инсталация
Код: A-2930-7 Категория: