LED крушки “CANBUS” – 9 диода

5.00лв.

LED крушки

SKU: A-2930-5 Category:

Description

LED крушки CANBUS   12V – 2 броя

  • цвят: студено бял
  • брой диоди: 9 висококачествени  LED диода.
  • изработени от високоомови резистори, стабилна работа на LED диодите (не трепти).
  • енергийно ефективни
  • лесни за инсталация