Комплект инструменти за спирачни апарати и накладки 12 части/ № 0-2

35лв.

Код: А-0-2 Категория:

12 броя комплект инструменти, използвани при подмяна на старите спирачни накладки с нови.

Универсален комплект инструменти за пренавиване на шублер на дискови спирачки за автомобили.

Материал : Стомана.

Включен пакет:

12 бр.  Комплект инструменти за обратно навиване на апарата на дисковата спирачка на автомобила