LED крушки за габарит „CANBUS“ Т10 -9 диода – A-2930-5

LED крушки

10лв.

Код: A-2930-5 Категория:

LED крушки CANBUS   12V – 2 броя

  • цвят: студено бял
  • брой диоди: 9 висококачествени  LED диода.
  • изработени от високоомови резистори, стабилна работа на LED диодите (не трепти).
  • енергийно ефективни
  • лесни за инсталация